Toprak Su Dergisi Yeni Sayısı
Yayınlandı.

Enstitü Faaliyetleri Enstitü Yayınları SU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
 

 

ORTA ANADOLU KOŞULLARINDA YONCADA FOSFOR-SU İLİŞKİLERİ VE SU TÜKETİMİ
F. Keriman MADANOĞLU

ORTA ANADOLU İKLİMİ SULANIR ŞARTLARINDA YETİŞTİRİLEN SEBZELERİN (DOMATES, BİBER,HIYAR) SU TÜKETİMİ VE SULAMA SUYU İHTİYACI TESBİT TESTLERİ
Aysel GÜÇER

ORTA ANADOLU KOŞULLARINDA BUĞDAY SU TÜKETİMİ
F.Keriman MADANOĞLU

ORTA ANADOLU KOŞULLARINDA ŞEKER PANCARINDA AZOT-SU İLİŞKİLERİ VE SU TÜKETİMİ
F.Keriman MADANOĞLU

ORTA ANADOLU KOŞULLARINDA PATATESİN AZOT-SU İLİŞKİLERİ VE SU TÜKETİMİ
Çiğdem AYLA

ANKARA KOŞULLARINDA AYÇİÇEĞİNİN AZOT-SU İLİŞKİLERİ VE SU TÜKETİMİ
Çiğdem AYLA

YEŞİLKENT-HATAY KOŞULLARINDA PORTAKAL AĞACI SU TÜKETİMİ VE TANSİYOMETRELERİN SULAMA ZAMANININ SAPTANMASINDA KULLANILMA  OLANAKLARI
Doğan DİNÇER, F. Keriman MADANOĞLU, Prof. Dr. Şefik YEŞİLSOY

ANKARA KOŞULLARINDA TANSİYOMETRELERİN AYÇİÇEĞİ, MISIR, PATATES VE ŞEKERPANCARI SULAMA ZAMANLARI TAYİNİNDE KULLANILMASI
Dr.Derya ALAP (ERÜŞ), Nurgül KÜÇÜKÇAKAR

ANKARA KOŞULLARINDA DOMATESİN AZOT-SU İLİŞKİLERİ VE SU TÜKETİMİ
Aysel GÜÇER

ANKARA KOŞULLARINDA AYÇİÇEĞİ,  PATATES,  YONCA VE MISIR BİTKİLERİNDE TARTILI LİZİMETRE İLE SAPTANAN GERÇEK SU TÜKETİMİNİN POTANSİYEL EVAPOTRANSPRASON DEĞERLERİ İLE KARŞILAŞTIRILMASI
Çiğdem AYLA

KAVUN, HIYAR, ŞEKERPANCARI, PATATES, MISIR BİTKİLERİNİN DAMLA YÖNTEMİ İLE SULANMASI
F. Keriman MADANOĞLU, Abdurrahim KORUKÇU, Çiğdem AYLA

ANKARA YÖRESİNDE DAMLA SULAMA YÖNTEMİ İLE SULANAN ÇİLEĞİN SU TÜKETİMİ, DAMLATICI ARALIĞI, BİTKİ SIKLIĞI
F. Keriman MADANOĞLU

TÜRKİYE SULAMA SUYU KAYNAKLARININ KALİTE YÖNÜNDEN ENVANTERİ
A. Temel BECER

TARIMSAL DRENAJ SİSTEMLERİNDE KULLANILAN BORU VE FİLTRE MALZEMELERİNİN ETKİNLİĞİNİN MODEL ÇALIŞMALARI İLE TESBİTİ
A. Temel BECER

ANKARA KOŞULLARINDA AÇIK SU YÜZEYİ BUHARLAŞMASI İLE ÇİLEK SU TÜKETİMİ İLİŞKİLERİ
Aysel GÜÇER

ANKARA KOŞULLARINDA KISINTILI SU UYGULAMASI İLE ŞEKERPANCARININ SU-VERİM İLİŞKİSİ
Çiğdem AYLA

BOLU OVASINDA PATATESİN AZOT-SU İLİŞKİLERİ VE SU TÜKETİMİ
Çiğdem AYLA

BOLU OVASINDA YETİŞTİRİLEN MISIRIN SU TÜKETİMİ
Çiğdem AYLA

ANKARA KOŞULLARINDA DOLMALIK BİBERİN SULAMA ZAMANININ PLANLANMASI
Dr. Haluk ÜSTÜN

ANKARA-KESİKKÖPRÜ KOŞULLARINDA KURU FASULYENİN FOSFOR-SU İLİŞKİLERİ VE SU TÜKETİMİ
Dr. Haluk ÜSTÜN, Çiğdem AYLA

ANKARA KOŞULLARINDA FASULYE-ÇİLEK-BUĞDAY VE ŞEKERPANCARI  BİTKİLERİNİN TARTILI LİZİMETREDE SAPTANAN GERÇEK SU TÜKETİMLERİ İLE  POTANSİYELİ EVAPOTRANSPİRASYON DEĞERLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Çiğdem AYLA

ANKARA-KESİKKÖPRÜ KOŞULLARINDA BUĞDAYIN AZOT-SU İLİŞKİLERİ  VE SU TÜKETİMİ
Dr.Haluk ÜSTÜN , Çiğdem AYLA

SULAMA SUYU SICAKLIĞININ BİTKİ BÜYÜMESİ VE  VERİMİNE ETKİSİ
Dr.Süleyman SAYIN

ANKARA KOŞULLARINDA DAMLA YÖNTEMİ İLE SULANAN TAZE FASULYENİN SULAMA SUYU İHTİYACI
Dr.Haluk ÜSTÜN, Abdullah ARAN,Prof.Dr.OsmanYILDIRIM

ANKARA - KESİKKÖPRÜ KOŞULLARINDA ELMA SU TÜKETİMİ
Dr. Haluk ÜSTÜN, Abdullah ARAN

EVSEL VE ENDÜSTRİYEL ATIKLARLA KİRLENEN ANKARA ÇAYI İLE SULAMANIN TOPRAK  VE  BİTKİYE  OLAN ETKİLERİ  İLE MİKROBİYOLOJİK KİRLİLİĞİN BELİRLENMESİ
Nesteren BİLGİN, Dr. Haluk ÜSTÜN, Doç.Dr.İbrahim GEDİKOĞLU, Dr. Güler DİZDAR, Sibel ÜNAL, Murat ÖNDER

ANKARA ÇAYININ SU KALİTESİ
Doç.Dr. Orhan DOĞAN, Prof.Dr. Nilgün KAZANCI, Dr.Sönmez GİRGİN, Mehmet ATALAY, Nursen ARPINAR , Ayşegül YİĞİTLER
İstemihan SOYUER, Nurettin GÜRLEŞEN

NEVŞEHİR-DERİNKUYU YAĞMURLAMA SULAMA REHBERİ
Abdullah ARAN, Dr.Haluk ÜSTÜN

BOLU OVASI  SULAMA REHBERİ
Abdullah ARAN

ANKARA - KESİKKÖPRÜ OVASI SULAMA REHBERİ
Abdullah ARAN

ANKARA YÖRESİNDE SULAMA AMAÇLI BAZI GÖLETLERİN VE SULAMA ŞEBEKELERİNİN ETKİNLİKLERİ
Hamdi KARAATA, Zeynep DERNEK

ANKARA – KESİKKÖPRÜ KOŞULLARINDA AYÇİÇEĞİ SU-VERİM İLİŞKİLERİ
Dr. Hamdi KARAATA, Abdullah ARAN

YONCA SU TÜKETİMİNİN TARTILI LİZİMETREDE SAPTANMASI VE KIYAS BİTKİ SU TÜKETİMLERİ İLE KARŞILAŞTIRILMASI
Adem İLBEYİ, Dr. Haluk ÜSTÜN, Abdullah ARAN, Prof.Dr. Süleyman KODAL

TÜRKİYE’DE BİTKİ SU TÜKETİMLERİ TAHMİNİNDE KULLANILACAK BİTKİ KATSAYILARININ BELİRLENMESİ
Dr. Adem İLBEYİ

TUZLU SULARIN TOPRAKTA YARATACAĞI TUZLANMANIN WATSUIT BİLGİSAYAR MODELİ İLE TAHMİNİ VE SULAMAYA UYGUNLUKLARININ BELİRLENMESİ
Aysel Muhsine AĞAR

SEYFE GÖLÜ HAVZASI HALOFİTİK (TUZCUL BİTKİLER) VEJETASYONUNUN EKOLOJİSİ
Doç.Dr. Orhan DOĞAN, Dr. Haluk ÜSTÜN, Dr. Fatma TOMUL, Yrd.Doç.Dr. Solmaz SÖZERİ, Doç.Dr. Rukiye TIPIRDAMAZ Nurettin GÜRLEŞEN, Dudu (ÖZKUM) ÇİNER

ANKARA KOŞULLARINDA ÇİM SU TÜKETİMİNİN TARTILI LİZİMETREDE SAPTANMASI VE REFERANS BİTKİ SU TÜKETİMİ TAHMİN YÖNTEMLERİ İLE KARŞILAŞTIRILMASI
Dr. Adem İLBEYİ, Dr. Haluk ÜSTÜN, Prof.Dr. Süleyman KODAL

NEVŞEHİR YÖRESİNDE AZOT YIKANMASININ LEACHN MODELİYLE TAHMİNİ
Adem İLBEYİ, Dr. Haluk ÜSTÜN, DOÇ. DR. Kahraman ÜNLÜ, Günal ÖZENİRLER

TUZ GÖLÜ ÖZEL ÇEVRE KORUMA BÖLGESİNİN TOPRAK VE ARAZİ KALİTE SINIFLAMASI İLE ALTERNATİF TARIMSAL UYGULAMALARIN BELİRLENMESİ
Üstün, H., S.Akgül, O.Dengiz, H.Özcan, A.İlbeyi,  E.Selim Köksal, Y.Köşker, B.Şenyücel, A. Güntürk, H.Cebel, İ.Tekeli, O.Başkan, N.Görgülü,.B.Benli, N. Gürleşen, O. Demirkıran, N. Öztürk  2004
 

 


 
  Bu yazıdan çıktı ver  
 
TOPRAK GÜBRE VE SU KAYNAKLARI MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ© 2010